







Zolder Fun Festival

06 - 07 - 08 October 2023 (Final 3)

Thursday 05 october 2023

Motorsilence Day and Night!
13.00 21.00 Paddock Open For All competitors

Friday 06 October 2023

Motorsilence before 09.00, between 12.00 - 13.00 and after 18.00h

08.00 Paddock Open

08.00	09.30	Administration & Technical Checking for Triumph Competition with Reco NK GTTC
08.30	10.00	Administration and Technical Checking for Formel Vau
11.00	13.30	Administration and Technical Checking for European Fun Cup
16.00	18.30	Administration & Technical Checking for BGDC

09.30 10.15		Triumph Competition Formel Vau		Drivers Briefing Drivers Briefing
09.05	10.45	European Fun Cup	100 Min	Paying Practice
10.50	11.20	Triumph Competition with Reco NK	30 Min	Qualifying
11.30	11.55	Formel Vau	25 Min	Free Practices
12.00	13.00	LUNCH BREAK	60 min	
13.10	13.40	Triumph Competition with Reco NK	30 Min	Race 1
13.50	16.30	European Fun Cup	160 Min	Paying Practice
16.40	17.05	Formel Vau	25 Min	Qualifying
17.20	17.50	Triumph Competition with Reco NK	30 Min	Race 2

18.10 European Fun Cup Team Manager Briefing

Saturday 07 October 2023

Motorsilence before 09.00, between 12.00 - 13.00 and after 18.00

07.00 Paddock Open

07.30	08.30	Administration and Technical Checking for BGDC
08.00	09.00	Administration and Technical Checking for FC with derogation
00.00	00.45	DACD. AF with The spiral One Davidiance

08.00 08.45 RACB 45 min Theorical One Day License

Drivers Briefing Drivers Briefing	European Fun Cup BGDC		08.30 12.00	
Qualifying	45 Min	BGDC	09.47	09.02
Race 1	25 Min	Formel Vau	10.20	09.55















10.25	11.55	European Fun Cup	90 min	Qualifying
12.00	13.00	LUNCH BREAK	60 min	
13.10	13.40	Triumph Competition with Reco NK	30 Min	Race 3
13.50	14.15	Formel Vau	25 Min	Race 2
14.30	17.50	BGDC	200 min	RACE

Sunday 08 October 2023

Motorsilence before 10.00 and after 18.00

07.00	Paddock Open		
09.30	Start Procedure Follow all Briefings Informations		Exit Via Pitlane No Engines ON
09.50	All Cars on Grid		
09.55	Grid Clear - Board 5 Minutes		
10.00	Board 1 Minute		
10.01 17.56	European Fun Cup	475 Min	RACE
			Window 40 min





